Cautare

62097 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.48 secunde)
Ginerele sau seamana cu Ovidiu Ohanesian, rapitul din Irak. ... Traian Basescu) la inmormantarea lu‘ ta-su. Era primarul Capitalei. In rest, legatura e asa:
Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea.
Ana, plecata in strainatate, revine in satul natal din Delta Dunarii, pentru a participa la inmormantarea bunicului ei, Dumitru. Totul ia o intorsatura neasteptata atunci cand Ana descopera intamplarile tragice prin care au trecut bunicii ei, determinate de traditiile si mentalitatile unei lumi arhaice.
Fratii Radu si Alexandru Mazare au fost eliberati din inchisoare, ca sa poata participa la inmormantarea mamei lor. Au fost adusi la Constanta cu duba si sunt paziti de sapte gardieni.
Regina a schimbat protocolul vestimentar la inmormantarea Printului Philip. Orchestra Simfonica din Londra a organizat un moment omagial pentru Regina.
Gheorghe Nou din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc la cimitirul Reinvierea. Fostul premier, Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost casatorita peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.
Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, in aplauzele fanilor care l-au iubit. Toti cer intr-o singura voce sa se faca dreptate, iar daca cineva a gresit in cazul interpretului, sa platesca.
Doi dintre cei trei copii ai Printilor de Wales, William si Kate, printul George, in varsta de 9 ani, si sora sa Charlotte, in varsta de 7 ani, vor urma alaturi de familia regala sicriul, catre Catedrala Westminster Abbey.
Moscova a anuntat ca a doborat o racheta ucraineana deasupra peninsulei. In capitala rusa s-au luat masuri stricte de securitate pentru inmormantarea bloggerului militar ucis recent, intr-un atac cu bomba.
A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu". ... Dupa care insa, din barfa in barfa, Agathon a demonstrat ca adora sa fie fotografiat, "dar fara indicatii", ca sa iasa totul...
Toate sunt branduri din Oltenia, care au capatat notorietate pe plan regional, national sau international. O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Bineinteles, politistii calcati cu tractorul de vreun psihopat, cei care trebuie sa suporte arogantele vreunui Copos, prins fara carnet in timp ce rupea radarul cu peste 200 kilometri la ora, ori pur si simplu agentii din intersectii nu vor afla niciodata ce gust au delicatesele pentru care Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a platit peste 7,2 miliarde de lei vechi, desi acum cateva saptamani amana concursurile de incadrare pentru ca nu mai avea bani.
in mai multe locatii din statiunea Mamaia.
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, prin actiunea din perioada minivacantei de 1 Mai s-a verificat respectarea legii referitoare la dotarea si utilizarea casei de marcat de catre cluburile de pe litoral.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori:
Daca in primele zile din iulie vremea rea parea sa dea inca de furca turistilor, meteorologii ne asigura ca la mare soarelesi-a intrat deja in drepturi.
La sala de conferinte a Hotelului Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc, vineri, un seminar dedicat informarii reprezentantilor firmelor participante la cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 21-25 februarie a.c., in mai multe locatii din Mamaia, asupra modificarilor legislative, modalitatilor de accesare a fondurilor si a altor noutati ce-i vizeaza pe agentii economici din industria usoara din Romania.
Fara a mai da nume, dar vorbind in contextul turismului din Mamaia si statiunile Mangaliei, Rusanu a condamnat atitudinea acestor primarii:
Alesii locali ai PSD si liderii centrali ai acestui partid si-au facut aparitia ieri, in statiunea Mamaia, acolo unde vor dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri, adica azi, se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National.
google-analytics.com